Stela Popescu la Din arhiva TVR!

         Sambata, 17 aprilie de la 15.30 pe TVR 3 ! 

           În aceastã sâmbãtã, 17 aprilie, de la ora 15.30, Stela Popescu va fi  invitata producãtoarei si moderatoarei Irninis Miricioiu, în emisiunea  „Din arhiva TVR”, transmisã în direct.

           Atât de iubitã de marele public, Stela Popescu se va arãta  telespectatorilor TVR 3 asa cum este ea, privind cu drag în urmã:  imaginile din  arhivã cu Stela Popescu vor vorbi de la sine. Stela în  Cabaret, împreunã cu regretatul  Stefan Bãnicã, Stela în duetul cu  Alexandru Arsinel, cel despre care generatii întregi au crezut cã-i  este sot, de la potrivirea pe ecran si-n spectacole.

             Stela Popescu are la rândul ei acasã o arhivã personalã impresionantã,  actrita pãstreazã multe din nenumãratele înregistrãri fãcute într-o  carierã lungã si frumoasã. Iar sâmbãtã promite cã-si va pune sufletul  pe tavã, doar pentru telespectatori : „Va fi frumos, pentru cã 
amintirile sunt de fapt ce a rãmas din zâmbetele celor care ani de-a  rândul au venit la spectacolele noastre sã uite ce e rãu..Aceste imagini de arhivã demonstreazã cã un lucru fãcut cu seriozitate rãmâne  atât de solid în timp. Astãzi, din pãcate, parcã nu se mai construiesc  lucruri cu valabilitate „.

        In fiecare sâmbãtã, de la 15.30 cauti amintirile… Din arhiva TVR – o emisiune care poate opri timpul, semnatã Irninis Miricioiu.

 

text Amorena Minculescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s