La multi ani, Gheorghe! Gheorghe Flutur la Din arhiva TVR!

             Aşa cum bine ştim, 23 aprilie este ziua în care creştinii îl sãrbãtoresc pe Sfântul Gheorghe. Numele “Gheorghe” este de origine greceascã fiind unul dintre cele mai rãspândite în lumea creştinã. 5 % din populaţia ţãrii poartã numele de Gheorghe sau derivate ale acestuia.

           Tocmai de aceea, emisiunea Din arhiva TVR din 24 aprilie va fi dedicatã tuturor celor care poartã numele Gheorghe. Invitatul producãtoarei şi moderatoarei Irninis Miricioiu va fi Gheorghe Flutur, pe care telespectatorii îl vor descoperi într-o ipostazã ineditã, dincolo de aceea de politician, demonstrând cã este un adevãrat iubitor de folclor. Tradiţiile bucovinene, meşteşugurile strãmoşeşti,gastronomia delicioasa, sunt doar cateva dintre temele de discuţie abordate cu invitatul nostru, care va anunţa, în premierã, proiectele iniţiate la Bruxelles privind promovarea turismului într-una dintre cele mai frumoase zone ale României, Bucovina.

         Bineînţeles, nu vor lipsi imaginile de arhivã cu sãrbãtoriţi ai zilei: Gheorghiţa Nicolae, Gheorghe Zamfir, George Calboreanu, Gheorghe Gheorghiu, Gheorghe Turda, care ne vor aminti momente din Arhiva de Aur a Televiziunii Române.

  

            In fiecare sâmbãtã, de la 15.30 cauti amintirile… Din arhiva TVR – o emisiune care poate opri timpul, semnatã Irninis Miricioiu.

3 gânduri despre „La multi ani, Gheorghe! Gheorghe Flutur la Din arhiva TVR!

  1. Ciprian Birtea spune:

    Am şi eu o întrebare : emisiunea cu Gheorghe Flutur e înregistrată? Sau a mai fost invitat la „Din arhiva TVR”? Că altfel nu-mi dau seama de unde sunt pozele de mai sus!

  2. Ciprian Birtea spune:

    Şi încă ceva : mulţumesc pentru crearea acestui blog al emisiunii „Din arhiva TVR”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s