Parinti si copii. Despre talent cu familia Ionel Tudor!

         Pentru cã marţi este 1 iunie ne-am gândit sã inaugurãm cu aceastã ocazie o nouã temã, dedicatã în primul rând moştenirii talentului din generaţie în generaţie: pãrinţi şi copii. Copii care calcã pe urmele pãrinţilor, uneori depãşindu-i.

         Despre familia cãreia îi este dedicatã emisiunea de sâmbãtã trebuie sã vã spunem cã talentul se moşteneşte de trei generaţii. Moderatoarea Irninis Miricioiu, va încerca, în cadrul emisiunii Din arhiva TVR, de sâmbãtã, 29 mai, de la 15.30 pe TVR 3, împreunã cu invitaţii sai: Ionel Tudor, Andreea Andrei şi Andrei Tudor sã desluşeascã tainele unei profesii bazate pe talent, vocaţie şi pasiune. Despre muzicã, nu se poate vorbi decât cu veneraţie.

          Ne aflãm sau nu într-o crizã de talente? Se meritã oare sã îţi sacrifici copilãria şi mai târziu, întreaga viaţã pe altarul muzicii? Industria muzicalã actualã promoveazã valoare sau vedete? Acestea sunt doar câteva dintre subiectele la care încercãm sã gãsim rãspuns.  

          Atmosfera va fi întregitã de prezenţa în studio a Trupei de Balet pentru copii „Studio M” din cadrul Operei Nationale din Bucuresti, coregraf Magdalena Rovinescu şi bineînţeles, nu vor lipsi exemplificãrile din Arhiva Televiziunii Române.

        Şi nu uitaţi de concursul nostru! Pentru toţi cei pasionaţi de lecturã avem premii incitante oferite de Editura Litera.

3 gânduri despre „Parinti si copii. Despre talent cu familia Ionel Tudor!

  1. Ciprian Birtea spune:

    Bănuiam eu că tema emisiunii de sâmbăta asta trebuie să aibă vreo legătură cu copiii! Şi aşa a şi fost! Aştept cu nerăbdare emisiunea, mai ales că nu l-am văzut de o vreme încoace pe d-l Tudor.

  2. Ciprian Birtea spune:

    Cred că această emisiune va fi oarecum similară cu cea de la mijlocul lunii noiembrie anul trecut, când a fost invitată o altă familie de muzicieni – familia Fugaru.

  3. selenior spune:

    un impostor si un fals

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s