Festivalul Artelor de la Târgovişte @ Din arhiva TVR!

       Într-un oraş unde istoria şi-a pus amprenta de-a lungul veacurilor, într-un oraş unde umbrele marilor domnitori  încã mai dominã zidurile, prezentul şi-a spus cuvântul din plin. Dialogul dintre vechi şi nou, dintre generaţii, dar mai ales dintre artişti şi public a purtat timp de trei zile un singur nume: Cooltura Urbanã. La Târgovişte e cool sa ai coolturã!

        Tocmai de aceea, emisiunea noastrã a rãspuns „prezent” la provocarea organizatorilor, inaugurând astfel o nouã temã, adânc ancoratã în prezent: 7 Muze, dedicatã evenimentelor culturale care au loc „aici şi acum”, într-o paralelã cu tot ceea ce presupune ideea de „arhivã”, adicã „undeva în trecut”. Evenimentul de la Târgovişte, aflat la prima ediţie a reunit numeroase manifestãri dedicate tuturor iubitorilor de culturã şi mai ales tuturor categoriilor de public: momente de dans, muzicã, arte vizuale, teatru, expoziţii de bijuterii şi obiecte tradiţionale sau ateliere de picturã.

       Bineînţeles, nu au putut lipsi momentele de o puternicã valoare culturalã, fie ca este vorba de muzicã sau dans: spectacol extraordinar Rãzvan Mazilu & Friends (singurul moment artistic care a reprezentat Romania la Olimpiada Culturalã de la Beijing), concertul celor de la Distinto, explozia de lumina si culoare semnata Fly Project sau prestaţia deosebitã a muzicienilor care compun Tibi Scobiola Band.

        Astfel, ne-am strãduit sã vã aducem în case, prin intermediul emisiunii Din arhiva TVR, de sâmbãtã, 26 iunie, de la 15.30 pe TVR 3,  mãcar o frânturã din atmosfera magicã pe care toţi artiştii care au urcat pe scena de la Târgovişte au reuşit sã o creeze.

       Pentru toti cei care doresc sa revada emisiunea in reluare o pot face vineri, 2 iulie de la 19.00 pe TVR 3.

Reclame

Un gând despre „Festivalul Artelor de la Târgovişte @ Din arhiva TVR!

  1. targoviste spune:

    Un eveniment interesant. Pe cand altele de acelasi calibru?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s