Povestea continuã – Festivalul Artelor, partea a II-a!

        Dacã sãptãmâna trecutã am intrat cu toţii în atmosfera magicã pe care Festivalul Artelor de la Târgovişte a reuşit s-o creeze, sãptãmâna aceasta povestea continuã… cu muzicã nouã şi veche, cu tradiţii, dans şi … Coolturã urbanã!

       Pentru prima datã în istoria vechii Cetãţi de Scaun a Ţãrii Româneşti, organizatorii acestei manifestãri au venit în întâmpinarea târgoviştenilor, dar şi tuturor iubitorilor de culturã, coborând actul cultural în stradã, mai aproape de public, acolo unde oamenii au acces gratuit la acte de culturã autentice.

       Tocmai de aceea, emisiunea Din arhiva TVR,  difuzatã sâmbãtã, 3 iulie, de la 15.30 pe TVR 3, vã propune o nouã incursiune în lumea artelor, alãturi de naiul fermecat al lui Cristian Moroianu, recitalul susţinut de sextetul de alãmuri Valahia Brass, spectacolul de circ cu foc semnat trupa Shadows, dar şi mulţi alţii care au contribuit, dupã posibilitãţi, la reuşita evenimentului. Şi cum muzica a fost ingredientul principal, nu putea lipsi recitalul extraordinar susţinut de Horia Brenciu şi HB Orchestra, care cu verva-i caracteristicã şi contagioasã a reuşit sã însufleţeascã publicul târgoviştean. Închiderea evenimentului a aparţinut unor alte nume celebre: Ovidiu Lipan Ţãndãricã şi Marius Mihalache, care alãturi de prietenii care au urcat pe scenã, au demonstrat încã o datã ca dincolo de muzicã existã întotdeauna pasiune.

       Vã invitãm sã urmãriţi emisiunea şi în reluare, vineri 9 iulie, de la ora 19.00 pe TVR 3.

2 gânduri despre „Povestea continuã – Festivalul Artelor, partea a II-a!

  1. Ciprian Birtea spune:

    M-am uitat la prima parte şi a fost interesantă, dar…parcă simţeam eu că s-a terminat în coadă de peşte şi că ar putea urma şi o parte a doua. Abia aştept să o văd.

  2. […] Povestea continuã – Festivalul Artelor, partea a II-a! Mon Jun 28, 2010 17:53 pm         Dacã sãptãmâna trecutã am intrat cu toţii în atmosfera magicã pe care Festivalul Artelor de la Târgovişte a reuşit s-o creeze, sãptãmâna aceasta povestea continuã… cu muzicã nouã şi veche, cu tradiţii, dans şi … Coolturã urbanã!        Pentru prima datã în istoria vechii Cetãţi de Scaun a Ţãrii Româneşti, organizatorii acestei manifestãri au […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s