Despre muzicã şi dor de casã cu Eva Kiss!

       Nu de puţine ori ne-au scris telespectatori din strãinãtate sã ne mulţumeascã pentru faptul cã nu îi lãsãm sã-şi uite rãdãcinile şi limba maternã.

       Dorul de ţarã şi dragostea pentru muzicã vor fi câteva dintre temele abordate de invitaţii moderatoarei Irninis Miricioiu, în cadrul emisiunii Din arhiva TVR de sâmbãtã, 7 august, de la 15.30 pe TVR 3. Eva Kiss, împreunã cu soţul sãu, Radu Constantin, vorbesc pentru prima datã despre o posibilã revenire în Romania, chiar dacã traiul în ţara adoptivã, Danemarca, este unul care ar putea sã mulţumeascã pe oricine. Este prima declaraţie publică a interpretei legată de dorinţa de a se întoarce în România, după cei 20 de ani trăiţi în Danemarca.

       Care au fost începuturile muzicale, încã de la debutul sãu în 1967, în emisiunea televizatã „Dialog la distanţã”, prezentatã de Ion Besoiu, cum s-a înfiripat o frumoasã poveste de dragoste cusuta cu firul de mãtase al muzicii, cât de grea a fost despãrţirea de Romania şi construirea unei vieţi noi atât de departe de casã, despre toate acestea, dar şi despre multe altele, Eva Kiss va vorbi, alãturi de soţul sãu, cu aceeaşi modestie care o caracterizeazã.

       Fiecare întoarcere acasã este pentru ea un motiv de a se reîntâlni cu cei care nu au uitat celebrele cântece lansate de-a lungul timpului dintre care amintim: Tãcutele iubiri, Anotimpul speranţelor, Puterea dragostei, Copilul meu, Acele veri ale iubirii, unele dintre ele descoperite în Arhiva Televiziunii Române.

        Reluarea emisiunii va fi difuzatã duminica 8 august, de la ora 2.25 a.am şi vineri 13 august, de la ora 19.00 pe TVR 3. Telespectatorii din strãinãtate pot urmãri emisiunea pe TVR Internaţional, marţi 10 august, de la ora 0.00.

7 gânduri despre „Despre muzicã şi dor de casã cu Eva Kiss!

 1. […] Despre muzicã şi dor de casã cu Eva Kiss! Thu Aug 05, 2010 17:10 pm        Nu de puţine ori ne-au scris telespectatori din strãinãtate sã ne mulţumeascã pentru faptul cã nu îi lãsãm sã-şi uite rãdãcinile şi limba maternã.        Dorul de ţarã şi dragostea pentru muzicã vor fi câteva dintre temele abordate de invitaţii moderatoarei Irninis Miricioiu, în cadrul emisiunii Din arhiva TVR de sâmbãtã, 7 august, de […] […]

  • Eva Kiss spune:

   Draga Irninis si Yolanda!
   Va multummim din suflet pentru superba emisiune care ati realizat-o cu noi, nu numai aici la emisiunea „Din arhiva TVR” dar si de la festivalul international „G.Grigoriu ” de la Braila.
   Va iubim si sa fiti sanatoase si frumoase ( cum sinteti acum) cu multe realizari si sa ne revedem in curind.
   Va imbratisam cu mult drag
   Eva si Radu

   • irninis spune:

    Dragii nostri!

    Noi va multumim ca nu ne uitati si ca, de acolo, de departe, sunteti cu sufletul alaturi de noi! Va asteptam cu drag sa va intoarceti in tara pentru ca mai avem multe lucruri despre care putem povesti in cadrul unei noi editii Din arhiva TVR. Si mai sunt o multime de inregistrari care n-au mai fost difuzate de ceva vreme si pe care le putem scoate din nou la lumina!

    Va dorim Sarbatori fericite si va imbratisam cu drag!

    Irninis si Yolanda

 2. coramica spune:

  O iubesc fiindca e din Tg Mures, si, desi e unguroaica, nu a uitat limba romana. Cati romani uita de unde au plecat, Eva nu a uitat! Felicitari, doamna Eva!

  • Eva Kiss spune:

   Iti multumesc pentru aprecieri si felicitari. Iubesc si eu Tg.Muresul cu toate ca m-am nascut la Bucuresti dar, am copilarit in Tg.Mures.
   Sanatate si toate cele bune.
   Eva Kiss

 3. daniela spune:

  draga eva, ai fost si esti f. frumoasa, si canti minunat
  te astept sa vii in bucuresti sa ne revedem.

  • Eva Kiss spune:

   Draga Daniela
   Iti multumesc pentru complimente.Sint fericita sa am asa o prietena ca tine!
   Vin cit pot de repede in Bucuresti , si ne vedem negresit.
   Cu drag
   Eva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s