La ceas de tainã cu Alexandru Arşinel

       Stârneşte zâmbete oriunde apare. Sau leagã râsul de plâns. Îi place sã cânte. Sau mai bine zis, a debutat cântând. Este supranumit Nat King Cole al României pentru vocea sa inconfundabilã şi tocmai de aceea nu s-a limitat doar la rolurile de comedie.

       Fie ca ocupã scaunul de director la Teatrul Constantin Tãnase, maestrul a rãmas acelaşi om, pe care succesul nu l-a schimbat. Crede cã are o singurã datorie, aceea faţã de public. Faţã de oamenii care îi strâng mâna pe stradã şi care, într-un sondaj, l-au desemnat cel mai iubit actor al anului 2005. Şi-a împãrţit viaţa între douã pasiuni: teatrul şi muzica şi tocmai de aceea mãrturisea într-un interviuOamenii aparent veseli poartã dupa ei o mare tristeţe. Oamenii veseli se luptã cu tristeţea şi cu neîmpãcãrile lor. Actorul de comedie trebuie sã-şi depãşeascã grijile lui pentru a transmite o stare de bine. Şi asta face domnia sa în fiecare zi.

      Alexandru Arşinel, dincolo de scenã. Alexandru Arşinel, actorul, interpretul şi nu în ultimul rând omul. Vã invitãm sã-l cunoaşteţi în toate cele trei ipostaze într-o discuţie relaxatã purtatã cu moderatoarea Irninis Miricioiu, la ceas de taina, vineri, 12 noiembrie, de la ora 23.00 pe TVR 3, in cadrul emisiunii Din arhiva TVR. Şi nu în ultimul rând, veţi râde împreunã cu el revãzându-l în diverse ipostaze despre care îşi aduce aminte cu plãcere.

       Începutul de sezon inaugureazã şi concursul emisiunii în cadrul cãruia iubitorii lecturii pot câştiga carţi apãrute la editura Rao.

3 gânduri despre „La ceas de tainã cu Alexandru Arşinel

  1. […] La ceas de tainã cu Alexandru Arşinel Thu Nov 04, 2010 17:57 pm        Stârneşte zâmbete oriunde apare. Sau leagã râsul de plâns. Îi place sã cânte. Sau mai bine zis, a debutat cântând. Este supranumit Nat King Cole al României pentru vocea sa inconfundabilã şi tocmai de aceea nu s-a limitat doar la rolurile de comedie.        Fie ca ocupã scaunul de director la Teatrul Constantin Tãnase, […] […]

  2. utiscinteianu spune:

    Il iubesc. Cand eram mica, vroiam sa ma marit cu el. Speram c-o sa ma faca sa rad cand voi fi trsita.

  3. […] această seară, de la ora 23.00, pe TVR 3, Alexandru Arşinel va fi prezent, la ceas de taină, în emisiunea “Din arhiva TVR”. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s