Alege Revelionul TVR 1! Alege „Poveste de vis”!

        Vã plac poveştile? Noi credem cã poveştile nu se demodeazã niciodatã. Indiferent de vârstã, de culturã, rang social sau preocupãri, cu toţii ascultãm poveşti. Şi uneori, ne place sã le visãm. Sau sã le trãim. 

         Asta vã propunem şi dumneavoastrã în noaptea dintre ani: sã credeţi cã visele pot deveni realitate, împreunã cu poveştile din care fac parte. Pentru cã dumneavoastrã, publicul, sunteţi cei care alegeţi ce sã urmãriţi în noaptea de Revelion la TVR 1.

Alegeţi… Povestea!

          Vremurile tot mai înnegurate pe care le trãim, ne împiedicã, de cele mai multe ori, sã ne bucurãm de frumuseţea clipei, sã credem cã visele se pot concretiza în prezent. Aşa s-a nãscut ideea emisiunii „Poveste de vis”, unul dintre cele trei programe de Revelion, propuse pentru TVR 1.

        Producãtorul emisiunii, Yolanda Miricioiu, împreunã cu cei doi prezentatori, Irninis Miricioiu şi Alex Stanciu, alãturi de o întreagã echipã de profesionişti, vã invitã sã vã lãsaţi furaţi de firul poveştii şi sã visaţi împreunã cu ei, în noaptea magicã a Revelionului. 

Visând… la cabaret!

Poveste de vis - Revelion TVR 1

           Şi dacã domnişoarele viseazã întotdeauna rochii frumoase şi pantofi cu toc, atunci visul nu se putea transforma în altceva decât … într-un spectacol de cabaret, din care nu puteau lipsi nume sonore ale muzicii şi ale scenei româneşti: Gabriel Dorobanţu, Dida Drãgan, Marcel Pavel, Alexandru Arşinel, Dumitru Rucãreanu, Alexandru Bindea, alãturi de Andreea Bãnicã, Vlad Miriţã, Vunk, Amadeus, Tavi Colen, Ştefan Stan, Jezebel, Cãtãlin Petrescu, Aylin Cadîr. Pe lângã diverse genuri muzicale, de la chansonette pânã la ritmurile ameţitoare ale prezentului, cabaret înseamnã totodatã şi o clipã de magie realizatã de Leonard Iozefini, dar şi incitante momente de dans susţinute de Baletul Teatrului „ConstantinTãnase” din Bucureşti sau de trupa Taboo Boys.

 

Visând … la cârciumioarã!

Poveste de vis - Revelion TVR 1

          Dar bãieţii oare la ce viseazã? Viseazã sã salveze lumea în pielea haiducilor din poveste, sã împartã dreptate, sã strãbatã mãri şi ţãri pentru a-şi apãra dragostea, sã iubeascã şi sã fie iubiţi. Şi astfel visul devine o nouã poveste, de data aceasta petrecutã la cârciumioarã, acolo unde hangiţa îşi întâlneşte alesul, iar musafirii veniţi din toate colţurile ţãrii petrec împreunã cu ei. Asta vã invitãm şi pe dumneavoastrã sã faceţi: sã petreceţi alãturi de Sofia Vicoveanca, Gheorghe Turda, Irina Loghin, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Daniela Condurache, Petricã Mâţu Stoian, Ovidiu Homorodean, Saveta Bogdan, Cristian Pomohaci, Dumitru Dobrican, Aurel Tãmaş, Leontin Ciucur, Cornelia Catanga şi Aurel Pãdureanu, Nelu Ploieşteanu, Panseluţa Feraru, Silviu Biriş şi taraful Cleante şi mulţi mulţi alţii.

         Şi ca orice poveste, trebuie sã aibã un sfârşit… Chiar dacã visul se spulberã la prima fluturare de gene, rãmâne trãirea interioarã, acel fior lãuntric care te îndeamnã sã ai încredere cã într-o zi, atunci când te aştepţi mai puţin, visul tãu va deveni realitate. Dacã ai puterea sã crezi, sã speri şi sã iubeşti.

10 gânduri despre „Alege Revelionul TVR 1! Alege „Poveste de vis”!

 1. Ciprian Birtea spune:

  Cel mai bine ar fi fost dacă alegerea asta ar fi fost făcută înainte de…să zicem începutul lunii decembrie, ca să nu se filmeze două revelioane degeaba. Numai unul dintre cele trei va fi difuzat, nu? Deci celelalte au fost filmate degeaba. Bani aruncaţi pe fereastră, iar pe de altă parte TVR-ul dă afară sute de oameni pe motiv că nu are cu ce să-i plătească.

  • irninis spune:

   Daca ai fi citit regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul http://www.tvr.ro, ai fi aflat ca celelalte doua Revelioane se vor difuza pe 1, respectiv 2 ianuarie. Deci nu au fost realizate degeaba. Publicul va avea ocazia sa le vizioneze pe toate trei, insa numai pe unul in noaptea de Revelion.

   • Ciprian Birtea spune:

    Scuze! Eu doar am văzut la TVR! Nu am intrat pe net. Mă şi miram să le facă aşa degeaba. E bine. dacă nu te văd pe 31/01, atuncea te văd pe 1 sau pe 2 ianuarie. Celălalt revelion (2011) a fost fain. M-am văzut la TV ciocnind paharul cu tine şi cu ceilalţi din platou.

 2. […] TVR 1, şi veţi avea ocazia sã o vedeţi, transpusã în imagini, în noaptea dintre ani. Un program de Revelion pe care îl semnez alãturi de mama mea, Yolanda Miricioiu, dar şi alãturi de o echipã întreagã […]

 3. DaPA spune:

  Si totusi la o emisiune noua cand veti mai lucra ca nou nu ni se mai transmit decat reluari?
  Multumim!

  • irninis spune:

   Programul pentru Revelion este emisiune noua, avand la baza un concept nou.

   Cat despre „Arhiva”, speram ca de la inceputul anului sa incepem un nou sezon, cu forte proaspete si idei noi. In clipa cand se vor stabili grilele de programe, vom sti cu siguranta la ce anume vom lucra, si bineinteles, ii vom informa pe toti cei care ne urmaresc.

   Si noi va multumim.

 4. Speram din toata inima sa continuati. Ne-ati putea spune ce s-a votat si cand va fi difuzata „Povestea…”?

  • irninis spune:

   Televotingul se termina pe 30 decembrie la ora 24. Deci… mai este timp sa ne votati! 🙂 dupa incheierea televotingului vom afla si noi rezultatele. In functie de numarul de voturi primite, „Povestea” se va difuza, fie in noaptea de Revelion (daca are cele mai multe voturi), fie pe 1 ianuarie, fie pe 2 ianuarie, de la ora 21.00.

   Vom anunta rezultatele aici, pe blog, imediat ce vom sti ceva concret. Multumim pentru sustinere! 🙂

 5. DaPA spune:

  Se stie ceva despre vreo reluare pe TVR i?
  Felicitari pentru emisiune?

 6. […] TVR 1, şi veţi avea ocazia sã o vedeţi, transpusã în imagini, în noaptea dintre ani. Un program de Revelion pe care îl semnez alãturi de mama mea, Yolanda Miricioiu, dar şi alãturi de o echipã întreagã […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s