Concursul emisiunii

În fiecare sãptãmânã, puteţi câştiga cãrţi oferite de editurile noastre partenere, albume sau invitaţii la diferite evenimente. Organizatorul concursului este Societatea Românã de Televiziune, prin intermediul emisiunii Din arhiva TVR, difuzatã în fiecare vineri, de la ora 23.00 pe TVR 3. Concursul se desfãşoarã sãptãmânal cu scopul fidelizãrii publicului telespectator al TVR 3.

       Pentru înscrierea la concurs, telespectatorii emisiunii trebuie sã  trimitã un email la dinarhivatvr@tvr.ro în care sã îşi anunţe participarea, menţionând subiectul „concurs”. Pentru validarea câştigãtorului este obligatoriu ca în corpul mailului sã se menţioneze numele, prenumele, şi datele de contact. Câştigãtorul premiului este desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat ulterior prin telefon sau e-mail.

Câştigãtorii din Bucureşti trebuie sã se prezinte la sediul SRTV, Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, intrarea Pangratti. Câştigãtorilor din provincie sau din strãinãtate le vor fi trimise premiile prin Poştã sau Curier, taxele fiind plãtite de expeditor.

Participanţii la concurs sunt de acord ca datele lor personale sã intre in baza de date a organizatorului şi sã fie utilizate de cãtre organizator pentru acţiuni promoţionale viitoare (primire de informaţii, ştiri, obiecte promotionale, prin poştã, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), fara alte obligaţii sau plãţi.

       Participanţii au dreptul da a solicita organizatorului, ştergerea sau actualizarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date precum şi a legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

      Pentru orice nelãmuriri scrieţi-ne la: dinarhivatvr@tvr.ro Nu uita sa te abonezi aici !

Reclame

10 gânduri despre „Concursul emisiunii

 1. Madalina Sava spune:

  Astăzi am primit cărţile câştigate la concurs. Mulţumesc frumos, nici nu mi-a venit să cred când am primit pachetul 🙂

  Toate cele bune şi mulţumesc încă o data!

 2. Bojinca Veronica spune:

  Concurs

 3. Popescu Maria spune:

  Concurs

 4. Petre spune:

  Am primit cartile castigate la concursul emisiuni ,,Din arhiva TVR” va multumesc si va doresc la cat mai multe emisiuni,si multumesc TVR-eului pentru ca este un post complect care multumeste toate categoriile de telespectatori.

 5. Felician spune:

  Chiar daca „mosul” a venit putin mai tarziu,a fost o reala placere sa-mi deschid cadoul primit de la voi…Multumesc mult!
  Un an nou cat se poate de bun atat pentru tine Irninis,cat si pentru intreaga echipa!
  Toate cele bune!

 6. Stanescu Marinela spune:

  CONCURS

 7. ALI EL ABSI ALEXANDRA spune:

  CONCURS

 8. Cum ma inscriu la CONCURS ?

 9. Redinciuc gheorghe spune:

  Irninis Miricioiu este cumva fica cantaretei de opera Nely Miricioiu.Am auzit de ea la europa libera. ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s